Rosenlew-museon pakohuonepeli heinäkuussa omalle ryhmälle

120,00 

Rosenlew-museossa on jo pidemmän aikaa kärsitty erilaisista sähkövioista Henkilökunta on kuullut outoja ääniä, joista suurin osa tuntuu kuuluvan kellarista ja pommisuojasta. Viime yönä museon varashälytin laukesi, mutto murron merkkejä ei näkynyt. Museota tarkistamaan lähtenyt vartija on kuitenkin nyt kadonnut. 

Rosenlew-museon Museon vartija kadoksissa -pakohuonepelissä osallistujat pääsevät paikkaan, johon museonkävijöitä ei normaalisti päästetä: talon alla sijaitsevaan väestönsuojaan. Ratkottavaa riittää niin aloittelijoille että kokeneemmillekin pelaajille. 

Pelitilaan pääsee vain portaikosta, joten se ei sovellu liikuntarajoitteisille. Huomioi myös, että tila on hieman pölyinen ja viileä, joten lämmintä ja pienen sotkeutumisen vaatetta kannattaa varata mukaan. Pelin ostaneelle lähetämme sähköpostiin tarkemmat ohjeet. 

Ryhmäkoko: enimmillään 8 henkilöä.

Ikäsuositus: aikuisille ja yli 12-vuotiaille.

Pelin kesto: noin 80 minuuttia. 

Pelipaikka: Rosenlew-museo, Kuninkaanlahdenkatu 14, 28100 Pori. 

Valitse ryhmällesi pelipäivä Vaihtoehdot -valikosta. 

Merkitsethän alle myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, kiitos!

Verkkokaupasta voit ostaa arkipäiviin ajoittuvia pelejä. Mikäli haluaisit pelata viikonloppuna tai arki-iltaisin klo 18 ja sen jälkeen, voit varata pelin soittamalla museon lipunmyyntiin p. 02 621 1866. 

Peruminen: jos joudut perumaan jo ostetun pelin, teethän sen viipymättä soittamalla Rosenlew-museon puhelinnumeroon 02 621 1866 museon aukioloaikoina ti-su klo 11-17. Pelin maksuton peruminen on mahdollista 3 vrk ennen peliä. Alle 3 vrk ennen peliä perutuista peleistä pidätämme hinnasta puolet.

 

 

Tuotetunnus (SKU): 527005 Osasto: