Neulanreikäkamera-työpaja la 13.8. klo 13-17 | Porin taidemuseo

0,00 10,00 

Nykyajan järjestelmäkamerat voivat maksaa tuhansia euroja. Mutta tiesitkö, että valokuvaamiseen voi riittää pelkkä juomatölkki? Neulanreikäkuvauksen avulla palaamme valokuvauksen historiaan ja valokuvaamme ja kehitämme valokuvia välinein, jotka mahdollistavat taiteellisen valokuvaamisen kotioloissa. 

Neulanreikäkameralla saat otettua uniikkeja unenomaisia valokuvia, joissa näkyy tekijän oma kädenjälki. Työpajan alussa rakennamme 0,5l ja 0,33l juomatölkeistä kamerat. Työpajan loppuaika on varattu kuvaamiselle, kehittämiselle ja valottamiselle. Levittäydymme Porin taidemuseon läheisyyteen valokuvaamaan, jonka jälkeen kehitämme ja valotamme valokuvat taidemuseon Työpaja-tilassa. Neulanreikäkamera-työpajasta osallistujalle jää oma tölkkikamera sekä negatiivi- ja positiivivalokuvat.  

Työpaja on suunnattu aikuisille ja suosituksena yli 15-vuotiaille nuorille. Paikanpäälle voi saapua myös aloitusajan jälkeen. Huom! Kameran tekoon on hyvä varata vähintään tunti. Mukaan kannattaa ottaa omat tölkit, mutta tarvittaessa tölkit saa myös paikanpäältä.

Voit valita maksuvaihtoehdoista lahjakortti / kulttuurietu, jos sinulla on Porin taidemuseon 10 euron arvoisen Aineeton Kulttuurilahja - Tapahtumat ja työpajat -lahjakortin. 
Kulttuuriedulla maksu tapahtuu taidemuseoon saapuessa. Huomaathan, että etu on henkilökohtainen.  Tilausvahvistus tai lahjakortti tulee esittää saapuessanne asiakaspalvelussa.
Taidemuseossa käyvät seuraavat kulttuuriedut: Edenred, Epassi, Eazybreak, Smartum, Tyky+

 

Tuotetunnus (SKU): 512059 Osasto: