Muut lasten uimakoulut syksy 2023

30,00 

Vesiarkojen lasten uimakoulu, 6-8 -vuotiaat:
Alaikäraja on 6 vuotta. Suunnattu niille lapsille, jotka ovat arkoja vedessä. Totutellaan veteen, vedessä liikkumiseen. Harjoitellaan kasvojen kastelua omien valmiuksien ja rohkeuden mukaan. 
8 lasta/ryhmä

Ylivilkkaiden lasten uimakoulu, 6-8 vuotiaat:
Alaikäraja on 6 vuotta. Pienryhmä, jossa 2-3 opettajaa. Suunnattu lapsille, joilla on vaikeuksia osallistua yleisesti tarjoilla oleviin ryhmiin (mm. ADHD, kielellinen erityisvaikeus, autismikirjon häiriöt). Mikäli lapsella on tarve henkilökohtaiselle avustajalle, on sellainen hankittava itse. Harjoitellaan mm. kellumista, sukeltamista ja alkeisuinteja.
8 lasta/ryhmä

Alkeisuimakoulu yli 8-vuotiaille:
Suunnattu aroille, aloitteleville 8-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Harjoitellaan kasvojen kastelua, alkeisuinteja sekä kellumisia.
14 lasta/ryhmä

Kielellisesti haasteellisten lasten uimakoulu, 6-8 -vuotiaat:
Alaikäraja on 6 vuotta. Pienryhmä, jossa 2-3 opettajaa. Suunnattu lapsille, joilla on haasteita puheen tuottamisessa tai puheen ymmärtämisessä. Harjoitellaan mm. kasvojen kastelua, alkeisuinteja sekä kellumisia.
8 lasta/ryhmä

Uimakoululaisten ja heidän vanhempiaan/saattajiaan koskeva käytäntö:
Vanhemmat saattavat lapsen pesutilojen kautta altaiden vieressä olevalle merkitylle alueelle. Uimaopettaja hakee lapset kootusti noin 5 minuuttia ennen varsinaisen uimakoulun alkamisaikaa kyseiseltä merkityltä paikalta. Uimakoulukerran käynnistyttyä vanhempi siirtyy kahvioon, tai mikäli on maksanut uimahallimaksun, hän voi mennä itse uimaan.
Saattaja ei voi jäädä allastiloihin. Poikkeustapaukset sovitaan erikseen.

KEUH = Keskustan uimahalli

Poista

Tuotetunnus (SKU): 601019T Osasto: