Arkki x Universes to 16.11. klo 17.30-19 | Porin taidemuseo ja Luontotalo Arkki

0,00 

Koe Anna Estarriolan Universes-teos Luontotalo Arkissa. Porin taidemuseon kokoelmiin kuuluva arvoituksellinen taideteos paljastuu katsojille osa kerrallaan. Teoskokonaisuus rakentuu kolmesta erillisestä, sisäkkäin asetetuista teoksesta, joista jokaisesta avautuu oma itsenäinen maailmansa. Jokainen teososa ilmentää Estarriolan teoksille tunnusomaista katsojan/kokijan katsomiskokemusta haastavaa ja hämmentävää voimaa. 

Porin taidemuseon ja Luontotalo Arkin yhteisessä illassa tarkastellaan teosta ja jaetaan sen herättämiä ajatuksia keskustelemalla ja kirjoittamalla. Halutessasi voit osallistua iltaan myös vain tarkkailijan roolissa. Tapahtuma sopii kaikenikäisille: nuorille, aikuisille, senioreille, pariskunnille, ystävyksille sekä lapselle ja aikuiselle yhdessä.  

Iltaan sisältyy pientä tarjoilua ja mahdollisuus tutustua Arkin näyttelyihin. 

Osallistuminen sisältyy Arkin pääsylipun hintaan (6 € / 3 € / 2 € / Museokortti). Pääsyliput ostetaan paikan päältä Arkista, mutta paikka tulee varata ennakkoon verkkokaupasta. Tilaisuus järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 10.  

18 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 512071 Osasto: