LOUNAS- JA VÄLIPALAMYYNTI

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella voit maksaa Porin Palveluliikelaitoksen tuottamia lounaita ja koululaisten välipaloja seuraavissa Porin kaupungin yksiköissä:

  • Cygnaeuksen ruokapalvelukeskus
  • Meri-Porin yhtenäiskoulu
  • Piilitien päiväkoti

Maksuttoman Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisvaiheessa määritellään oma salasana sekä nelinumeroinen PIN-koodi, joka kannattaa ottaa talteen tulevia rahanlatauksia varten. Palveluntarjoajan tunnus rekisteröitymisen jälkeen on Pori.

Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen voi käydä lataamassa rahasaldoa Porin kaupungin verkkokaupasta. Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Ostettu rahasaldo on heti käytettävissä. HUOM! Käyttämätöntä rahalataussaldoa ei palauteta.

Tämän jälkeen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta voi ostaa rahasaldolla valitun tuotteen. Ostoksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu kuitti, joka näytetään maksuja valvovalle keittiöhenkilökunnalle ja kuitataan maksetuksi. Porin Palveluliikelaitos pääsee myös takautuvasti tarkistamaan kuitin valvojan sovelluksellaan.

Tutustu tarkemmin ohjeeseen: Mobiilimaksun ohje

 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.