Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Rosenlew-museon Escape room kesäkuussa omalle ryhmälle

120,00 €120,00

Rosenlew-museossa on jo pidemmän aikaa kärsitty erilaisista sähkövioista. Henkilökunta on kuullut myös outoja ääniä, joista suurin osa tuntuu kuuluvan kellarista ja pommisuojasta. Viime yönä museon varashälytin laukesi, mutta murron merkkejä ei näkynyt. Museota tarkistamaan lähtenyt vartija on kuitenkin nyt kadonnut.

Rosenlew-museon Museon vartija kadoksissa -pakohuonepelissä osallistujat pääsevät paikkaan, johon museokävijöitä ei normaalisti päästetä: talon alla sijaitsevaan väestönsuojaan. Ratkottavaa riittää niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille.

Ryhmäkoko: enimmillään 8 henkilöä.

Ikäsuositus: aikuisille ja yli 12-vuotialle.

Pelin kesto: noin 90 minuuttia.

Pelipaikka: Rosenlew-museo, Kuninkaanlahdenkatu 14, 28100 Pori.

Pelitilaan pääsee vain portaikosta, joten se ei sovellu liikuntarajoitteisille. Huomioi myös, että tila on hieman pölyinen ja viileä, joten lämmintä ja pienen sotkeutumisen sietävää vaatetta kannattaa varata mukaan.

Pelin ostaneelle lähetetään sähköpostiin tarkemmat ohjeet. Valitse ryhmällesi pelipäivä Vaihtoehdot -valikosta. Voit laittaa myös lisätietoihin esimerkiksi pelaajien määrän ja luonnehtia ryhmääsi. Huomaathan lisätä yhteystietoihin sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Verkkokaupasta voit ostaa arkipäiviin ajoittuvia pelejä. Mikäli haluaisit pelata viikonloppuna tai arki-iltaisin kello 18 ja sen jälkeen, voit varata pelin soittamalla museon lipunmyyntiin p. 02 621 1866.

Peruminen: Jos joudut perumaan jo ostetun pelisi, teethän sen viipymättä soittamalla Rosenlew-museon puhelinnumeroon 02 621 1866 museon avoinnaoloaikoina ti-su klo 11-17. Pelin maksuton peruminen on mahdollista 3 vrk ennen peliä. Alle 3 vrk ennen peliä perutuista peleistä pidätämme hinnasta puolet. Mikäli syynä perumiseen ovat koronan oireet, pelin voi perua maksutta milloin vain.

 

Jäljellä: 
1