Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Puheohjelma: Eeva Peura – Näkyvä maailma ja fantasia ke 2.12. kello 18.30. Maksuton.

0,00 €0,00

“Minua kiinnostaa se, miten näkyvä maailma ja fantasia, arkipäiväisyydet ja maagiset asiat voivat koskettaa ja olla samaan aikaan meille totta. Minulle teoksissani on enemmän kysymys teemojen ja asioiden tutkimisesta ja maalaamisen myötä esiin nousevista kysymyksistä kuin vastauksista ja valmiista konsepteista. Mitä tahansa voi tapahtua, sillä toisiinsa kuulumattomat ja hyvin hatarasti kuvitellut asiat voi maalauksen keinoin liittää yhteen.” 

Taitelijan kanssa keskustelemassa on Perversioni on usko taiteeseen -näyttelyn kuraattori, näyttelypalveluiden intendentti Saara Karhunen. 

Taidemuseon syksyn näyttelyt kertovat taiteen elinvoimasta, taiteessa itsessään piilevästä energiasta. Ne kertovat myös taiteen tekemisen sekä ihmisten erilaisten intohimojen ja elämänvalintojen mahdollistavan vapauden tärkeydestä. Näyttelyn taiteilijoita yhdistäviä kiinnostuksen kohteita ovat undergroundkulttuurit, runot, rakkaus, intohimo ja punk. 

Puheohjelmassa ajatuksiaan ovat jakamassa taiteilijat Viljami Heinonen (25.11.) ja Eeva Peura (2.12.) sekä muusikko Iida-Milla Saarinen (20.1.) ja ikuinen punkkari, molekyylibiologi Howy Jacobs (17.2.). Tilaisuudet keskiviikkoisin klo 18.30, vapaa pääsy. Tilaisuuksissa on rajoitettu osallistujamäärä, varaa paikkasi verkkokaupan kautta. Muutokset mahdollisia. 

Kuvan teos: Eeva Peura, Kalannahkanainen I, 2015, vesiväri paperille, yksityiskohta teoksesta

Jäljellä: 
9