Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Punarinta laulava

10,00 €10,00
Punarinta (Erithacus rubecula)
 
Punarinta pesii kuusimetsissä, joissa on lehtipuita, mutta myös lehtimetsissä, joissa on tiheitä pensaikkoja.
Keski-Euroopassa punarinta pesii yleisesti myös ihmisasutuksen lähellä puutarhoissa ja puistoissa.
Syö mielellään maasta löytämiään matoja.
 
Tuote:
Silmät muovia, musta pupilli ja ruskea iiris. Nokka harmaa. Päälaki ruskea. Ohimot harmaat.
Leuka ja rinta oranssit. Selässä ja pyrstössä harmaat sulat ruskealla pohjalla. Vatsa valkoinen.
 
Puhdistaminen: pyyhi kostealla sienellä tai liinalla, käytä lämmintä vettä ja mietoa saippuaa,
harjaa kun pinta on kuiva
 
Koko: Leveys siipien kohdalla 10 cm, pituus nokasta pyrstön kärkeen 18 cm
Ääni: CEBA, Centre Bio-acoustique Alpin
Materiaali: Polyesteriä
Valmistettu Kiinassa
 
Valmistaja: Wild Republic/USA, Twinsburg, Ohio

 

Maahantuoja: Vivantti, Ylöjärvi
Jäljellä: 
3