Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Taidemuseon Mesenaattikortti

150,00 €150,00

Sinustako Porin taidemuseon Mesenaatti?

Porin taidemuseolla on jo yli kymmenen vuoden ajan toiminut mesenaatti- ja vuosikorttijärjestelmä, johon kuuluu yli 200 yritystä, yhteisöä ja yksityishenkilöä. 

Mesenaattikortin haltija (eli yritys tai yhdistys) on oikeutettu vierasryhmineen vapaaseen sisäänpääsyyn kaikkiin Porin taidemuseon näyttelyihin kortin voimassaoloaikana, siloin kun vierailu kuuluu yhdistyksen/yrityksen jäsenilleen järjestämään toimintaan. Korttia ei voi luovuttaa yhdistyksen/yrityksen jäsenten henkilökohtaiseen käyttöön. Mesenaattikortti ei oikeuta maksutonta sisäänpääsyä tapahtumiin ja työpajoihin. 

Ryhmävierailujen yhteydessä pyrimme järjestämään taidemuseon näyttelyiden esittelyn. Esittelytaksoista myönnämme 50% alennuksen ja esittelyn voi pyytää myös englanniksi. Esittelyt on varattava etukäteen ja Mesenaattikortti tulee esittää taidemuseovierailun yhteydessä!

Mesenaattikortti oikeuttaa 15% alennukseen museokaupassa myynnissä olevista tuotteista (näyttelyluettelot, kirjat, postikortit, julisteet, t-paidat, jne.). Tilimyyntituotteet eivät kuulu alennuksen piiriin.

Kokoussalimme on mesenaattien käytössä, saliin mahtuu noin 60 henkilöä. Salissa on videotykki, valkokangas, PC, fläppi/valkotaulu, piirtoheitin, blu-ray -soitin ja videot. 

Luentosalin käyttäjiä palvelee myös café Muusa. 

Kahvilan palveluista vastaa Päivi Sundell, lisätietoja ja varaukset puh. 044 971 6618, muusa.sundell@gmail.com.